#

Beste kasteelbezoeker


Het Covid Safe Ticket is vanaf 1 november verplicht voor iedereen ouder dan 16 jaar die het Kasteel van Lebbeke bezoekt voor een event dat vanuit het Kasteel is georganiseerd: zondagsbrunch, oudjaar, …. (Als de toegang beperkt is tot de genodigden van een private bijeenkomst (familiefeest, bedrijfsfeest, rouwmaaltijd,…), is een Covid Save Ticket niet van toepassing. )

Wij zullen je bij het binnenkomen vragen om, in combinatie met je identiteitskaart, een geldig Covid Safe Ticket te tonen.

Om je persoonlijke Covid-certificaat (Ticket) te verkrijgen, installeer je eenvoudigweg de CovidSafeBE-app op je smartphone. Gebruik je liever een website? Dan kan je terecht op één van de overheidswebsites om jouw certificaat te downloaden. Op vraag kan je jouw vaccinatiecertificaat ook per post ontvangen. Meer informatie kan je terugvinden op de website van CovidSafe.
Antwoorden op de meest gestelde vragen rond het Covid Safe Ticket lees je ook hier. Op deze site vind je o.m. info hoe gebruik te maken van van het COVID-certificaat als je niet gevaccineerd bent.

Draag nog steeds zorg voor jezelf en blijf goed zorgen voor een ander. In die mindset verwelkomen wij je graag binnenkort op ons kasteeldomein!

 

#stopCovid-19#Kasteel van Lebbeke